Mire használható a Hollywood Peeling

A Hollywood Peeling segít megfiatalítani az öregedő, sérült bőrt. Gyengéd, biztonságos eljárás. A legtöbb bőrtípuson alkalmazható kezelés, hosszabb regenerációs idő nélkül. Kiegyenlíti a bőr tónusát, halványítja a pigmentfoltokat, tisztít, peelingez, összehúz, mattít, egységesít és feszesít.  A Hollywood Peeling segít megfiatalítani az öregedő, sérült bőrt. Gyengéd, biztonságos eljárás. A legtöbb bőrtípuson alkalmazható kezelés, hosszabb regenerációs idő nélkül. A látványos hatás érdekében 4 alkalommal javasolt 2 hetes időközökkel megismételni a kezelést.

  • Csökkenti a pórusok méretét
  • Egységesebb bőr, javul a bőr tónusa
  • Javul a bőr rugalmassága
  • Elhalt hámsejtek eltávolítása, peeling
  • Akne kezelés

Bőrmegújítás több napos felépülési idő nélkül

Az öregedés folyamán is egyre több apró elváltozás jelenik meg a bőrünkön, beleértve a fokozódó pigment-elváltozásokat is. Az egyenetlen bőrfelszín, tágabb pórusok, pattanásos hegképződések és ráncok, okozta problémát segít megoldani a Hollywood Peeling kezelés. A lézer két módon is segít, hogy bőrünk drámai megújuláson menjen keresztül. A karbon szemcsékben elnyelődő lézer felmelegíti mélyen a dermis réteget, ami stimulálja a kollagéntermelést. Másodsorban a lézer energiája által felrobbantott szemcsék lágyan leradírozzák a bőr felszínét. Mivel ez egy nagyon enyhe lézeres kezelés, ezért az optimális eredmény eléréséhez több kezelésre van szükség.

Hogyan működik a Hollywood Peeling?

A carbon peeling kezelés során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával, melyet vékony rétegben viszünk fel a kezelendő testrészre, csökkenti a pórusok méretét, aknés hegekre és a finom ráncokra is optimális megoldást nyújt. Carbon-krém részecskék behatolnak, a pórusokba ahol a lézer energiája elnyelődik a pórusban, ezzel mintegy megtisztítva és csökkentve a gyulladást. Stimulálja a pórusok falát, amely összezsugorodik.

Mit várhatok a kezeléstől?

A kezelés elsődleges célja a vegyes, aknés, gyulladt, tág pórusú, fénylő bőr kezelése. A kezelés hatékonyan tisztítja az arcbőrt, összehúzza a pórusokat, aknés hegeket, de a finom ráncokra is hatékony.

Hány kezelésre van szükségem?

2 alkalom után is észrevehető a változás, azonban 4 alkalom után tartósabb hatás is elérhető! A két kezelés között két hétnek kell eltelnie.

Otthon kell maradnom kezelés után?

With no downtime and minimal side effects, you may immediately return to your daily activities. Ask your doctor about scheduling a Spectra Hollywood Laser Peel today.

Fáj a Hollywood Peeling kezelés?

A kezelés gyors (max. 15-20 perc) és fájdalommentes!

Ingyenes, kötelezettségmentes konzultáció