Hollywood Peeling

Mire használható a Hollywood Peeling

A Hollywood Peeling segít megfiatalítani az öregedő, sérült bőrt. Gyengéd, biztonságos eljárás. A legtöbb bőrtípuson alkalmazható kezelés, hosszabb regenerációs idő nélkül. Kiegyenlíti a bőr tónusát, halványítja a pigmentfoltokat, tisztít, peelingez, összehúz, mattít, egységesít és feszesít.  A Hollywood Peeling segít megfiatalítani az öregedő, sérült bőrt. Gyengéd, biztonságos eljárás. A legtöbb bőrtípuson alkalmazható kezelés, hosszabb regenerációs idő nélkül. A látványos hatás érdekében 4 alkalommal javasolt 2 hetes időközökkel megismételni a kezelést.

Hollywood Peeling
  • Csökkenti a pórusok méretét
  • Egységesebb bőr, javul a bőr tónusa
  • Javul a bőr rugalmassága
  • Elhalt hámsejtek eltávolítása, peeling
  • Akne kezelés

Bőrmegújítás több napos felépülési idő nélkül

Az öregedés folyamán is egyre több apró elváltozás jelenik meg a bőrünkön, beleértve a fokozódó pigment-elváltozásokat is. Az egyenetlen bőrfelszín, tágabb pórusok, pattanásos hegképződések és ráncok, okozta problémát segít megoldani a Hollywood Peeling kezelés. A lézer két módon is segít, hogy bőrünk drámai megújuláson menjen keresztül. A karbon szemcsékben elnyelődő lézer felmelegíti mélyen a dermis réteget, ami stimulálja a kollagéntermelést. Másodsorban a lézer energiája által felrobbantott szemcsék lágyan leradírozzák a bőr felszínét. Mivel ez egy nagyon enyhe lézeres kezelés, ezért az optimális eredmény eléréséhez több kezelésre van szükség.

Hogyan működik a Hollywood Peeling?

Hollywood Peeling működése
A carbon peeling kezelés során a lézersugár és az erre kifejlesztett speciális carbon-krém együttes hatásával, melyet vékony rétegben viszünk fel a kezelendő testrészre, csökkenti a pórusok méretét, aknés hegekre és a finom ráncokra is optimális megoldást nyújt. Carbon-krém részecskék behatolnak, a pórusokba ahol a lézer energiája elnyelődik a pórusban, ezzel mintegy megtisztítva és csökkentve a gyulladást. Stimulálja a pórusok falát, amely összezsugorodik.

Hollywood Peeling árak:

  • ARC 25.000 Ft/ALKALOM
  • NYAK 20.000 Ft/ALKALOM
  • DEKOLTÁZS 25.000 Ft/ALKALOM
  • ARC+NYAK 40.000 Ft/ALKALOM
  • ARC+NYAK+DEKOLTÁZS 50.000 Ft/ALKALOM
Hollywood Peeling

Mit várhatok a kezeléstől?

A kezelés elsődleges célja a vegyes, aknés, gyulladt, tág pórusú, fénylő bőr kezelése. A kezelés hatékonyan tisztítja az arcbőrt, összehúzza a pórusokat, aknés hegeket, de a finom ráncokra is hatékony.

Hány kezelésre van szükségem?

2 alkalom után is észrevehető a változás, azonban 4 alkalom után tartósabb hatás is elérhető! A két kezelés között két hétnek kell eltelnie.

Otthon kell maradnom kezelés után?

Munkából való kiesés nélkül, azonnal visszatérhet a napi tevékenységéhez.

Fáj a Hollywood Peeling kezelés?

A kezelés gyors (max. 15-20 perc) és fájdalommentes!

Előzetes konzultáció: 15.000 Ft

Kérjen visszahívást űrlapunk segítségével