Lézeres tetoválás eltávolítás

Lézeres tetoválás eltávolítás

„Fiatalság, bolondság.” – tartja a régi és már-már túlságosan is elhasznált mondás, ami azonban sok igazságot rejt magában. Tizenévesen rengetegen vágytunk tetoválásra, ami akkor még tilos volt, a szüleink hallani sem akartak róla, mi pedig számoltuk a napokat, hogy mikor feküdhetünk be az engedélyük nélkül a tű alá. Ismerős?

És az érzés, mikor tíz-húsz évvel később belenézünk a tükörbe, és már csak egy szertelen öltet nem éppen szép kivitelezését látjuk a megkopott mintában? Persze nem mindenki merte bevállalni az első légből kapott, vagy éppen akkor annyira hihetetlenül fontosnak és önkifejezőnek hitt ötletét, amit magára akart varratni. De sokan bizony belevágtak, akár csak dacból, akár az önállósodást kifejezve, vagy éppen fogadásból. Sajnos azonban ezektől a tetoválásoktól felnőtt fejjel már legtöbb esetben inkább szabadulnánk.

Ilyenkor két lehetőségünk van. Vagy keresünk egy fantasztikus tetováló művészt, aki képes igényesen és mai elképzelésünk szerint elfedni az eredeti alkotást. Vagy – és inkább a többség ezt választaná – örökre eltűntetjük a régi idők egyik rossz döntését. A PicoSec lézeres tetoválás eltávolítással mindez tökéletesen orvosolható. Hiszen amellett, hogy véglegesen megszabadulhatunk a nem kívánatos tetoválásoktól, még rengeteg előnnyel is számolhatunk, ha ezt a megoldást választjuk.

Lézeres tetoválás eltávolítás

Egyrészt sokkal gyorsabban búcsút inthetünk a megunt mintáknak, mivel az eddig ismert technikákkal szemben jóval kevesebb kezelés szükséges ehhez. Ráadásul az eljárás minimális fájdalommal jár, és a hegesedés kockázata is jóval kisebb. Szintén nagyon jó hír, hogy bármilyen bőrtípusnál alkalmazható és minden színű tetoválás esetén ugyanolyan hatásos, így nem kell tartanunk a régebben mumusnak számító kék és zöld tintáktól sem. Elrontott vagy megunt sminktetoválások eltűntetésére is fantasztikus megoldást jelent, de akkor is reményt ad, ha az egész hátunkat takaró motívumról szeretnénk lemondani.

Lézeres tetoválás eltávolítás menete

A működése az erőteljes lézersugár impulzusain alapszik, melyek mikroszkopikus részecskékké robbantják a tetoválás tintájának festékpigmentjeit. A professzionális alkatrészeknek és az új működési elvnek köszönhetően a lehető legkíméletesebben és a lehető leggyorsabban szabadulhatunk meg a régi, megunt vagy épp elrontott mintáktól. A rövidebb impulzus miatt fotoakusztikus hatást fejt ki a lézer, ami a kisebb méretű pigmentszemcséket is apró részecskékre porlasztja. Hevítés helyett -20 fokra hűtött levegővel dolgozik.

A szétzúzott molekulák nagy része aztán természetes úton ürül ki a szervezetünkből, az immunrendszerünk segítségével. Emellett viszont a kombinált technológiának hála, a CO2 lézer által a bőrben képezett, mikroméretű, hengeralakú, függőleges járatokon keresztül a pigmentek közvetlenül kifelé is tudnak távozni. A tetoválás eltávolításakor keletkezett gázokat is képes elvezetni, ami miatt a szövetekre esetlegesen káros hőhatás is csökken, és persze az eredményesség is javul.

Az eljárás egyáltalán nem igényel komolyabb utókezelést, viszont a szoláriumot és a napozást kerülni kell legalább egy hónapig. Így a mostani időszak az egyik legjobb választás arra, hogy eltávolíttassuk tetoválásunkat, hiszen még a nyári napozás előtt letudhatjuk az egészet. Mire fürdőruhát veszünk, már csak az emlékünkben őrizzük majd a tetoválásunkat!

Kérjen visszahívást űrlapunk segítségével