ORVOS-ESZTÉTIKAI KEZELÉSEK

Orvos-esztétikai kezelések botox

BOTULINUM TOXIN KEZELÉS

Műtét nélküli eljárás a szemkörnyéki szarkalábak, a szemöldökök közötti haragos ráncok, a homlok vízszintes ráncai, a felső ajak feletti "cigaretta" ráncok, az orr nyuszi ráncai, valamint a túlzott izzadás kezelésére.

Orvos-esztétikai kezelések - HYALURONSAVAS KEZELÉS

HYALURONSAVAS KEZELÉS

Fokozza bőr hidratáltságát, rugalmasságát, valamint hosszabb időre újra kisimítja a ráncokat, ajakfeltöltéssel vastagíthatjuk az ajkakat, az aszimmetrikus ajkakat korrigálhatjuk, ill. kontúrjait kiemelhetjük.

orvos esztétikai kezelések szálbehúzás

PDO SZÁLBEHÚZÁS THREAD LIFTING

Felszívódó szálas arckontúr kezelés. Nem csak a laza szöveteket emeli meg és húzza fel, hanem beindítja a bőr fiatalító, regenerációs folyamatait is

Orvos-esztétikai kezelések SAGONIMELT TOKA KEZELÉS

SAGONIMELT TOKA KEZELÉS

A kezelés eredményeképpen tartósan csökken az áll alatti zsírfelesleg, kontúrosabbá válik az arc.

orvosi kémiai hámlasztás

ORVOSI KÉMIAI HÁMLASZTÁS

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné megőrizni bőre egészségét, aki szeretne a finom ráncokon, pigmentfoltokon, hegeken javítani.

arc-mezoterápia

MEZOTERÁPIÁS ARCKEZELÉS

Speciális hatóanyag koktél. Peptideket tartalmazó hatóanyag komplex.

PRP-hajkezelés

PLATELET RICH PLASMA (PRP) KEZELÉS

Az eljárás során a vér saját összetevőiből nyerjük a hatóanyagot. A vérlemezkékben dúsított plazma koncentráltan tartalmazza azokat a növekedési faktorokat, fehérjéket, enzimeket, amik elengedhetetlenek a normál sebgyógyuláshoz, serkentik a bőr szöveti regenerációját, stimulálják a kötőszöveti rostok és a hyaluronsav termelését is.

Rigenera-activa

RIGENERA HBW MIKROGRAFT KEZELÉS

A szervezet öngyógyító képességét használjuk fel arra, hogy sejtszinten regenerálja a szöveteket. A Rigenera HBW Activa kezelés idegen anyagoktól mentes, a páciens saját sejtjeivel végezzük.

hajbeültetés-mamba

FUE MAMBA HAJBEÜLTÉTÉS

FUE hajbeültetés Trivellini MAMBA-val, ami jelenleg a világ egyik leginnovatívabbnak tekintett gépi FUE hajkinyeréshez használható eszköze.

Ingyenes, kötelezettségmentes konzultáció