Tetoválás eltávolítás
A forradalmi PICOSEC lézerrel 25%-50%-al kevesebb kezelés alatt távolítjuk el a színes tetoválásokat is, amiket más lézerekkel nem lehet kezelni.
TOVÁBB
Hollywood peeling
Kiegyenlíti a bőr tónusát és textúráját. Felfrissíti, fiatalítja a bőrt. Gyors, fájdalommentes eljárás, bármilyen bőrtípusra.
TOVÁBB
Bőrproblémák kezelése
Epidermális pigmentációk, tűzfoltok, szeplők, napkárosodott bőr, öregségi foltok, epidermális melasma, bizonyos dermális pigmentációk, Ota Nevus, Hori Nevus kezelése.
TOVÁBB
Co2 lézeres kezelések
Fiatalítja a bőrstruktúrát, javítja a bőrtónust, bőrtextúrát, csökkenti a mélyebb és finom ráncokat, feszesíti a bőrt, pigmentfoltok kezelése, összehúzza a tágult pórusokat, halványítja a nyúlási csíkokat, lézeres dermabrázió, halványítja az aknés és a sebészeti beavatkozás utáni hegeket, valamint számos sebészeti alkalmazásra alkalmas.
TOVÁBB

Rólunk

A Hair-Aesthetic Clinic több, mint 10 éve nyújt megoldást a férfiakat érintő egyik legnagyobb problémára, a kopaszodásra. A HairHungary és EstheticHungary páciensei igényeihez igazodva alapítottuk a Lézerdoki lézerklinikát azzal a céllal, hogy megoldást nyújtsunk számos lézerrel kezelhető bőrproblémára.

Kezeléseinket Dr. Vancsó Péter plasztikai sebész, traumatológus, kézsebész, valamint Dr. Gergely Brigitta bőrgyógyász, kozmetológus szakorvos végzi, akik elkötelezettek abban, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják.

Kezeléseink közé tartozik a tetoválás lézeres eltávolítása forradalmian új Picosecond lézer használatával. Mesterséges intelligenciával dolgozó Co2 lézerünk alkalmas bőrfiatalítás, ráncok, aknés és műtéti hegek, szeplők, napfoltok, pigmentáció lézeres kezelésére. 

HAC-lezerdoki-picolezer

Tetoválás eltávolítás

Speciális PicoSec pikoszekundumos lézeres kezeléssel a nem kívánatos tetoválás eltüntetése hatékonyan elvégezhető, színes tetoválásokon is.

maxresdefault-2.jpg

Hollywood peeling

A Hollywood Peeling eljárás tisztít, peelingez, összehúz, mattít, egységesít és feszesít. Biztonságosan alkalmazható, gyors és kényelmes eljárás, mellékhatások nélkül.

laser-co2-1.jpg

CO2 lézeres kezelések

CO2 frakcionális lézerünk mesterséges intelligencia rendszerrel (A.I.) felszerelt lézerberendezés. A rendszer sokoldalúsága és a CO2 lézer jellemzői alkalmassá teszik frakcionális és sebészeti kezelések végzésére is.

HAC-lezerdoki-orvos-esztetika

Orvos-esztétikai kezelések

Orvosi lézeres kezeléseinken felül korszerű bőrfiatalító és esztétikai eljárások széles körét találja meg klinikánkon.

Ingyenes, kötelezettségmentes konzultáció